20 Temmuz 2010 Salı

ŞOK! ŞOK! ŞOK! SURVIVOR'DA BU HAFTA EMİN ELENDİ BÖYLESİ EN HAYIRLISI



MEDYAYORUMCUSU © 2010Survivorda bu hafta Emin elendi.Emin hiçbir grubun içinde yer almamıştı ama hiçbir grubun dışındada kalmamıştı bir öyledir bir böyle dedirten Emin Abimiz ekran karşısında izleyicileri çıldırtıyordu.Hakanların grubuna gidip Metin'i elemesi Aydın'ın grubunda ona karşı bir antipati uyandırdı.Kendisi elenmemek için kalkıp "Hakan senin yüzünden o çocuğu adadan gönderdik onun ağlaması hala aklımda..." Gibisinden cümleler kurması tam bir felaketti adam kendin düşünemedin mi o kadarını ? Aynı zamanda Emin Bey sadece bu konuda değil Gizem'in elenmesinde de aynı rolu görmüş Aydın'ın grubuna gidip Gizem'in adadan ayrılmasına sebep olmuştu Bu durum sonundada Merve,Seda ve Hakan'ın tepkisini çekmişti Keşke bu kadarıylada kalsa...Daha neler var sayamadığım yarışmanın yapıldığı ilk hafta Metin Abi yerine bu adam gidecekti Ama bu da Hakan'ın ayrı bir vehameti...Neyse bu hafta en hayırlısı oldu ve Emin adadan gönderildi.En büyük dileğim Aydın'ın adadan gitmesi ancak bu hayal için daha erken sanırsam...

2 yorum:

  1. Valla ne yalan söyliyeyim.Aydın'ın gitmesini bende istiyorum, ilk başlarda Danslar falan bayaa bi sempatik görüntü çizmişti ama süre geçt,kçe herkez anlamaya başladı neyin ne olduğunu hadi hayırlısı.Bi de ERtan Koçum burası aşk adası değil dediğin günleri ne de çabuk unutuverdin Bu Seda ya kendini fazla kaptırma yoksa sen kaybedersin?benden söylemesi.

    NOT:Bu Yorumdaki Bazı Ifadeler Düzeltildi.
    Medya Yorumcusu

    YanıtlaSil
  2. Survivor hiç inandırıcı gelmiyor.

    Bence son dakika halk oylamasıyla,"kim dönsün?" deyip Hakan'ı geri alacaklar.Demedi demeyin:)

    "İhsan kazanmış" dedikoduları çıkınca,finalin İstanbul'da yapılacağını açıkladılar.Ne anlamı kaldı ? Maksat zor koşullarda,açlıkla savaşıp kazanmak değil miydi ? Yarışmacılar aylardır İstanbul'dalar ve bol bol dinlendiler,esprisi kalmadı.

    Ayrıca dikkat ettiniz mi,kızların,özellikle Seda'nın saçları boyalı ve dipleri hiç çıkmadı :) Aydın'ın da saçları boyalı,onun da beyazları çıkmadı,bu nasıl oluyor ? Çok kısa zamanda mı çekilmiş acaba yarışmalar ?

    Veya madem suları,sabunları yok,fırçalamadıkları halde dişleri nasıl bu kadar beyaz kalıyor ?

    YanıtlaSil