17 Ağustos 2010 Salı

SURVIVOR'DA BU HAFTA MERVE VE OĞUZHAN DÜELLOYA ÇIKTI ! HELE ŞÜKÜR OĞUZHAN ELENDİ !

MEDYAYORUMCUSU © 2010Bu hafta Survivor'da yine hiçbir şey düşünüldüğü gibi olmadı.Dokunulmazlık Oyunu'nu kazanan İhsan'ın kimi diyeceği merak konusuydu.Herkesin Merve'nin karşısına Ihsan'ın Aydın'ı ya da Ertan'ı demesi beklenirken şok bir şekilde Oğuzhan'ı demesi beni hayrete düşürdü.
Yapılan düellodan önce ada konseyinde öyle şeyler söylendiki Merve'nin tek başına 5 kişi ettiğini gözler önüne serdi.Sırf Merve'nin Başak'ın elenmesi için Ihsan ve grubunu yönlendirdiği yoksa gelecek haftalarda Başak ile düelloya kalacağını söyleyen Merve Başak'ın elenmesi için Ihsan'ı karşısına çıkardım dedi.Merve'nin bu tavrını hakkaten çok ama çok doğru buluyorum sonuçta kendisininde dediği gibi Gizem yerine Merve denilseydi.Başakta Merve'yi yazacaktı.Hem Seda ile çıktığı düellodaki öcünü hemde büyük bir rakibini eleyen Merve finale sağlam adımlarla inşallah yürümeye devam eder
Ada konseyinden sonra yapılan düelloda adadan Merve ismi çıkması üzerine Ihsan beklenmeyen bir kararla Oğuzhan'ı düelloda Merve'nin karşısına çıkardı.Kendisini aşırısından zorlayan ancak kaybeden Oğuzhan adaya veda etti.Furkan'ın gittiği haftadan beri her hafta Oğuzhan'ın eleneceğinin söylenmesi ancak bir türlü elenmemesi bende şu düşünceyi uyandırmıştı "Bu adam bu gidişle 500 bini alır" Ancak düşünüldüğü gibi olmadı.Ada konseyinden önemli bir not daha Aydın ve Ertan Ihsan'ı elbette eleyeceklerini onu rakip gördüklerini açık açık ortaya koydu Gelecek haftayı çok sakin geçecek diye düşünmeyin olan haftaya olacak...

5 yorum:

  1. gelecen hafta aydın eleniyor ilk 4 tm 2 ay once belli olmustu

    YanıtlaSil
  2. KÖTÜler her zaman için filmin sonuna dek tutulur, sebeb tempo düşmesin.MERVEde son ana dek tutulmalı ki heycan ve reiting tavana deysin.Peki BU Merve kızımız 4 hırslı adama nasıl kafa tutacak? Kolay,herkez su boşalan bidonda kaşını bile oynatamazken Merve ayağını sallayıp tek kolu ile denge menge nedir bilmem diyor hatta dikkat edin alkış bile onun dengesini bozamıyor Anlamadık sanmayın bu iş 2 civata sıkıştırmaya bakar Kurnaz ACUN.

    YanıtlaSil
  3. insanların ne kadar iki yüzlü olabileceğini ben bu yarışmada öğrendim. merveye bi helal olsun gönderiyorum burdan. umarım yarışmanın galibi sen olursun mervecik.

    YanıtlaSil
  4. Ünlü ruhbilimci FREUD derki;
    Ruhunun derinliklerinde kötülük olanlar seçtikleri yanlışı cik cuk ekleriyle iyilere şirin göstermeye çalışırlarmış.
    İsterseniz pembe kutuya koyun yinede MerveCİK biz iyileri kandıramaz.Sayımız azda olsa doğru yoldan şaşmayız.

    YanıtlaSil
  5. aynı zamanda Yüce bir filozof olan FREUDCUK derki ; Bırakın adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun. ama ben yinede freudcukun sözlerine değilde ilahi adalete sığınmak istiyorum.

    YanıtlaSil