2 Ağustos 2012 Perşembe

Acun Ilıcalı Show Tv'den Ayrıldı Yeni Sezonda Acun Hangi Kanalda ?

Geçtiğimiz günlerde, Acun Ilıcalı 'nın uzun yıllardır çalıştığı Show TV'den ayrılacağı iddia edilmiş, yeni sezon için ATV ve Star TV yönetimi ile masaya oturduğu konuşulmuştu.



47 MİLYON TL'NİN ÜZERİNDE ALACAĞI VAR 


Acun Ilıcalı, katıldığı televizyon programında Show TV'den 47 milyon TL'nin üzerinde alacağı olduğunu söylemiş, yeni sezon için kanal yönetimi ile maddi konularda anlaşamadıklarını dile getirmişti. Yapım ekibini ve önümüzdeki sezon hazırlayacağı yeni büyük bütçeli projeleri göz önüne alan Ilıcalı, gelen transfer tekliflerini değerlendireceğini söylemişti.



 BÜYÜK ORANDA ANLAŞMA SAĞLANDI


 Son bilgilere göre ünlü televizyoncu ile Star TV arasında yapılan görüşmede iki taraf da masadan mutlu ayrıldı. Büyük oranda anlaşma sağlanan transfer için önümüzdeki günlerde imzaların atılması bekleniyor.


ACUN YENİ KANALA KAÇA TRANSFER OLDU ?


Bir süredir gelen teklifleri değerlendirmek için TV kanallarının yöneticileriyle masaya oturan Acun Ilıcalı son kararını verdi ve Star Tv ile anlaşmaya vardı.Televizyon tarihinin en iyi transferlerinden birine imza atan Ilıcalı'nın Star Tv ile bir sezon için 70 milyon TL'ye el sıkıştığı iddia edildi. 11 ay boyunca haftada üç gün Star Tv'de program yapacak olan Ilıcalı'nın transfer parası da almadığı gelen bilgiler arasında. Acun Ilıcalı yeni kanalında yeni dönemde "O Ses Türkiye", "Yetenek Sizsiniz" ve "Survivor" programlarını yapacak. Başarılı televizyoncu, yaptığı program başına da haftalık 550 bin TL kazanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder