20 Ağustos 2015 Perşembe

Digiturk Üzerinden Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi Nasıl İzlenir?

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları Türk Telekom Grubu dijital yayın platformu olan Tivibu üzerinden yayınlanacak. UEFA ile yapılan protokol çerçevesinde sadece Salı ve Perşembe günleri oynanacak birer maç TRT'de olacak. Digiturk abonelerinin bu yayınları izleme imkanı olmayacak. Sadece TRT'nin yayınlayacağı şifresiz maçları izleyebilecekler. Önceki sezonlarda şifreli maçları D'SMART şifresiz maçları ise STAR TV yayınlıyordu. Şifreli Tivibu yayınlarını uydudan da izlemek artık mümkün bilgiler için tivibu'nun web sitesini ziyaret edin.Digiturk dışında uydudan bu yayınları şifresiz izlemek için lütfen aşağıdaki içeriklere tıklayın.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi Başta Olmak Üzere Birçok Ligi Uydudan Şifresiz Nasıl İzleyebilirim Diyorsanız Ayrıntılar İçin Tıklayın!

Türksat'la AZERSPACE İdman Tv ve AZ TV Nasıl İzlenir ? Frekans ve Uydu Ayarları Biss Şifresi Çözme | Şampiyonlar Ligi / UEFA Avrupa Ligi / İngiltere Premier Ligi / Italya Seria A / Ispanya La Liga / UEFA EURO 2016 Şifresiz İzleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder