17 Şubat 2010 Çarşamba

AZİZ ÜSTEL >>> "AHMET İTİRAF ET, TARAF'I HAZİNE YARDIMIYLA KURDUN"

Aziz Üstel, Taraf gazetesinin Hazine yardımıyla kurulduğu iddialarıyla böyle dalga geçmiş...


Ahmet itiraf et ‘Taraf’ı hazine yardımıyla kurdun  

Ahmet, birbirimizi yıllardır tanırız.
Mert adamsındır... Korkusuzsundur... Haksızlığa dayanamazsın...
Ama neden Taraf  Gazetesini “hazine yardımıyla kurduğunu” inkar ediyorsun? Sen değil miydin bana : “Yahu Belgrad Ormanlarının ardında bi tepe var... O tepede kızımla piknik yaparken, çalıların arasında bi harita buldum. Bu bir hazine haritasıydı. Haritayı ben ve Yasemin ve dahi Neşe takip ettik. Üzerinde koskocaman çarpı olan bir yere geldik. Çalı çırpıyı temizledik. Meğer çalı çırpı bi mağaranın kapısını örtmekteymiş. İçeri daldık; çakmak, kibrit ışığında  dolandık... ve bir de ne görelim Kral II Hoptirinam’ın Hazinesi çuvallar içinde durmuyor mu... Hemen bi kamyonet kiraladık. Çuvalları yükledik kamyonete ve  doğru bizim eve gittik.
“Ertesi gün de, bu hazineyle Taraf’ı çıkarmaya karar verdik!”
Bunları niye anlatmıyorsun?
Niye gizliyorsun?
Bal gibi hazine parasıyla çıkarıyorsunuz gazeteyi. Yoksa o maroken koltuklarla döşeli  yüzer metre karelik odalar, efendime söyliim senin  odandaki saunayla jakuzi, muhabirlerin her birine kocaman kocaman salonlar, Yasemin’le Neşe’nin iki katlı çalışma yerleri, Acem halıları, duvarlarda onca plazma televizyon nasıl alınır?!
Zaman ayırırsanız beş dakika, Taraf’a bi uğrayın görün nasıl da saray yavrusu bir yerde çalışıyor o insanlar!
Hazine parasıyla nasıl lüks içinde yüzüyor hepsi de!

MedyaYorumcusu Diyorki... 
Taraf Gazetesinin hangi parayla kurulduğu meçhuldur ama ne amaçla kurulduğu ortadadır... 

2 yorum:

  1. topraktan çıkarılan ganimet helaldir... Allah o ganimeti ona nasip etmiş ve bulmuş... açıkçası sanane yani bu haberi yapana soruyorum SA NA NE... çalmadı çırpmadı kimseyi dolandırmadı...yani suçmu şimdi bu... öküzün altında dana aramanın ne anlamı var...o danayı bulamayacağını bildiğin halde niye zırvalıyorsun... ben daha bu güne kadar 1 kez dahi TARAF gazetesini elime dahi almadım... ama görüyorum ki darbecilerin cuntacıların ANASSINI ağlatıyor... ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışanları deşifre ediyor suçmu bu çok kötü bişeymi bu ...bende onca ganimet bulsam memlekete hizmet için AYNISINI YAPARDIM....

    BU ŞEKİLDE TÜRK İSLAM BİRLİĞİ OLMAAAAZ...

    YanıtlaSil
  2. ciddiye almışsınız haberi anlaşılan topraktan bişi çıktığı yok :))

    YanıtlaSil