12 Şubat 2010 Cuma

Haşmet Babaoğlu >>> 'DİYANET AŞK-I MEMNU DİZİSİNİ Mİ TAVSİYE EDECEKTİ?'

Diyanet Işleri Başkanı Ali Bardakoğlu'nun Günde 2 Saat Televizyon Kapansın Kuran-Kerim okunsun isteğine Fatih Altaylı'nın "Laik cumhuriyetin Diyanet İşleri Başkanlığı'nda oturması zuldür"diye söylemesi ne kadar doğrudur ki ? İşte Bu Yanlışa Anlamlı Bir Cevap Haşmet Babaoğlu'ndan Geldi... 

DİYANET NE TAVSİYE EDER ?
  
Bardakoğlu'nun "laik cumhuriyetin Diyanet İşleri Başkanlığı'nda oturması zuldür" diye yazdı Altaylı.

Belli ki, laiklik algımızın problemleri ve cehaletimiz kolay kolay bitmeyecek.
Birincisi... Zaten gerçekten laik bir ülke olsaydık, din işlerini yöneten bir devlet kurumu da olmazdı. Altaylı'nın en azından bunu bilmesini beklerdim.
İkincisi... Diyanet İşleri Başkanlığı diye bir makam varsa, o makamdaki kişinin topluma Kuran okumayı tavsiye etmesinden daha normal bir şey olabilir mi? Bardakoğlu herhalde "Var mısın, Yok musun?" kumarını veya "Aşk-ı Memnu" dizisini tavsiye edecek değildi!

HAŞMET BABAOĞLU / SABAH
MedyaYorumcusu Diyorki,
MEDYAYORUMCUSU © 2010 Fatih Altaylı'nın tepkisini inanın ne ben ne de toplumun büyük bir kesmi anlayabilmiş değil 2 saat televizyonun kapatılması TEKETEK programının Habertürk Tv'nin reytinglerinimi düşürür ?
Yahut o iki saat boşa giden bir zaman mı olur korkmayın bundan Sayın Altaylı insanların en çok boş vakit geçirdikleri zamanlar sizin ve Murat Bardakçı'nın programlarınızda ettiğiniz hakaretlerdir.Insanları aşağıladığınız vakitlerdir !
Ülkemizde her kurum herşeye her olaya yorum yapabiliyorken Atatürk'ün bizzat kurdurduğu Diyanet Işlerine saldırmak mı aklınıza geldi sanırım siz tirajınızı Hürriyet'in bir aralar yaptığı gibi dini değerlere saldırarak yükseltemeyi düşünüyrosunuz boşverin ha 2 gazete fazla ha 2 gazete az ne farkeder sizin için Sayın Altaylı !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder