4 Eylül 2010 Cumartesi

BU DİZİLER PRIME TIME'DAN ÇOK İZLENİYOR



MEDYAYORUMCUSU © 2010Fox Tv ekranlarında haftaiçi hergün yayınlanan iki dizi yani "Deniz Yıldızı" ve "Unutma Beni" dizileri büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor.Fox Tv'nin prime time kuşağında yayına koyduğu Ömre Bedel,Çakıl Taşları,Keskin Bıçak ve Yer Gök Aşk dizileri bile onları ilk yüz program içinde tahtlarından edemiyorlar.






Kanalın reytinglerde ilk onda garanti iki yapımı var ikiside Focus Film tarafından hazırlanıyor birisi saat 15'de yayınlanmakta olan "Unutma Beni" dizisi (kadın izleyici grubuna hitap ediyor)Hergün reytinglerde ilk on program içinde 3. 4. 5. 6. olan dizi Fox Tv'nin gün içinde en çok izlenen yapımlarından oluyor.Hatta buna yapımları demeyelim yapımı oluyor.
Misalen dün prime time'da Fox Tv'de yayınlanan Çakıl Taşları dizisi 9. olurken Unutma Beni 4. olmuştu.Ve gelelim gençlerin büyük bir beğeni ile izlediği diziye Deniz Yıldızı dizisine diğer kanalların ana haber programlarının yayınlandığı saatte yayınlanan dizi hergün 3. 4. 5. 6. 7. 8 .9. 10. oluyor.Dizi büyük paralar dökülüp yayına konan bir çok diziyi ezip geçiyor örneğin bu salı Star Tv'de yayınlanan Papatyam dizisi 6. olurken  ve Fox Tv'de yayınlanan Ömre Bedel dizisi ise 8. olmuş sizce Deniz Yıldızı kaçıncı olmuş ? Tam olarak 4. olmuş işte buna başarı derler.Küçük paralarla büyük başarılar ne deyim tebrik ediyorum...

1 yorum: