17 Temmuz 2014 Perşembe

Jet Fadıl Paraları Toplarken Başka,Paraları Yerken Bambaşka Bir Halde...

‘Jet Fadıl’ lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold projesinde daire sahiplerine aylardır ödeme yapmadığı konuşulurken şimdi de Peygamber Efendimiz'in hadisini örnek gösterip yeni projesi için para toplamaya başladı. Caprice Gold projesinde daire sahiplerine aylardır ödeme yapmayan Fadıl Akgündüz son olarak faizsiz araç satmak için çalışma başlattı. Fadıl Akgündüz’ü, namı diğer “Jet Fadıl”ı tanımayan yok. 15 yıl önce, yerli otomobil yapma vaadiyle halktan para topladı. Otomobil yapmadı. Parayı ödemedi. Hapis yattı. Çıktığında “Din iman” diyerek, başına sarık takıp, cübbe giyerek para topladı. Ona para verenleri mağdur etti. 


SARIK-CÜBBE, NE İSTERSEN İSTE

 Jet Fadıl’ın bu halini gören dindarlar, “Bizden” deyip paralarını yatırdı. Ancak Fadıl, Caprice Gold Oteli’nden devre mülk alanlara hâlâ paraları ödemedi.Para toplamak için “din-iman” edebiyatı yapan Jet Fadıl, iş paraları yemeye gelince başka bir görünüme bürünüyor. Sarığı, cübbeyi bir kenara atıyor. Maldivler’de devre mülk satmak için şort-tişört giyerek dolaşıyor. Kılıktan kılığa giren Fadıl Akgündüz’ün son projesi, faize karşı olan dindarlar için “faizsiz araç” kampanyası. Bunda da Hazreti Peygamber Efendimiz’in hadislerini kullanıyor. Dindar kesimi, bu yöntemle tavlamaya çalışıyor. 

  CÜBBELİ-ŞORTLU ‘JET FADIL’DAN YENİ TAKTİK: HADİSLE PARA TOPLAYIP FAİZSİZ ARAÇ SATACAK 

 Caprice Gold projesinde daire sahiplerine aylardır ödeme yapmayan Fadıl Akgündüz son olarak faizsiz araç satmak için çalışma başlattı. İş dünyasında yaptığı işlerin neredeyse tamamında davalık olan, ‘Jet Fadıl’ adıyla tanınan Fadıl Akgündüz, sarık ve cübbesiyle pazarladığı projelerden elde ettiği paralarla borçlarını ödemek yerine yeni mağdurlar yaratıyor. Bu yüzden Akgündüz gündemden hiç düşmüyor. Her zamanki gibi vatandaşın dini duygularını para toplamak için kullanan Akgündüz, yapılan suç duyurularına rağmen yaptıkları yanına kâr kalınca uçuk projelerine de devam edebiliyor. Bayrampaşa’daki Caprice Gold projesinde daire sahiplerine aylardır ödeme yapmayan Akgündüz, müşterilerine gönderdiği son mektubunda faizsiz araç kampanyasına başladığını anlattı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder