13 Temmuz 2014 Pazar

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezonda Yeni Kanalında Yeni Sezon Fragmanı (2014-2015)

Atv'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin gelecek sezonda hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu.Başrollerinde Necati Şaşmaz, Kenan Çoban ve Çiğdem Batur'un yer aldığı ve ekranlarda 10 yılını deviren dizi, ATV'den önce TNT,Star Tv ve Show TV gibi kanallarda yayınlanıyordu.Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni sezondan itibaren
Kanal D ekranlarında yayınlanacağı yapımcısı tarafından bildirildi.İddialara göre dizi,yeni kanalında bölüm başına 2 Milyon lira ücret alacak.Bu fiyat Türk televizyonculuk tarihine diziler namına rekor olarak geçti.



Başrollerinde Necati Şaşmaz, Kenan Çoban ve Çiğdem Batur'un yer aldığı ve ekranlarda 10 yılını deviren dizi, ATV'den önce TNT,Star Tv ve Show TV gibi kanallarda yayınlanıyordu. Yeni sezonda Abdülhey karakterini canlandıran Kenan Çoban ise dizide yer almayacak.


Kurtlar Vadisi Pusu, Ekranlarda gösterilmeye başladığı yıldan itibaren reyting rekorları kıran ve ülkede gündem belirleyen Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon tanıtım fragmanında neler vardı? Bilindiği üzere Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonda Kanal D ekranlarına transfer olduğu belirtilmişti. Kanal D'de Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezon tanıtım filmini yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon tanıtım fragmanında Abdülhey yer aldı mı? Kurtlar Vadisi Pusu'da Abdülhey karakteri diziye veda mı ediyor. Hepsi ve daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon tanıtıfm filminde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder