10 Ağustos 2010 Salı

SURVIVOR'DA BU HAFTA HİÇBİR ŞEY DÜŞÜNÜLDÜĞÜ GİBİ OLMADI...İHSAN VE BAŞAK DÜELLOYA ÇIKTI BAŞAK ADAYA VEDA ETTi ! MERVE'NİN İNTİKAM GECESİ

MEDYAYORUMCUSU © 2010Survivor'da bu hafta dengeler cidden çok ama çok değişti ! Bu hafta yapılan "Dokunulmazlık Oyunu"nu kazanan Merve düelloya kimi çıkartacağını belirlememişti.Epeyce bir süre adadan uzak duran Merve'nin asıl düşüncesi "Ada Konseyi"nde ortaya çıktı.Kendisine yapılan oyunun aynısını Başak'a ve onun fikir babası Ihsan'a yapan Merve konseyde adadan Başak ismi çıkınca sanılanın aksine Başak'ın yenebileceği bir isim olan Oğuzhan'ın yerine Ihsan'ı söyledi.Bu durum gayet haklıcadır.Merve'nin en yakın dostlarını sırayla adadan gönderen Başak'ı ne diye yanına dost diye kabul etsin ki...Kendisinin dediği gibi "Grup kararı Gizem yerine beni deseydi Başak benim ismimi yazardı" Aynen öyle olurdu.Ne yani Başak hanım sen Merve'nin dostunu adadan gönderince seninle mi dost olacağını sandın ? Başak'ın geçen hafta Seda ile Merve'yi karşı karşıya düelloya çıkarmasının bedeli diyebileceğimiz bu hafta eleme oyununda maalesef Ihsan yerine Başak yarışmadan elendi. Ancak benim dikkatimi çeken ve hak verdiğim nokta şu Başak aynen şöyle dedi : "Ben Gizem'i yazacağım hafta Gizem'e gidip onu yazacağımı söyledim Hakan'ada aynı şekilde Sedayı düelloda söyleyeceğimide Merve'ye dedim Ben kimseye yalan konuşmadım!" dedi.Evet haklıca ancak bu da sizin yaptıklarınızın bedeli olsun seni haberdar etseydide senin yerine Oğuzhan'ı deseydiler değil mi ne ala ! I
IHSAN RESMEN KÖPÜRDÜ !
Başak'ın adadan elenmesi sonrasında resmen köpüren Ihsan yine Metin çerezlerini öne sürdü."Bunlar Metin zamanında da aynı şeyi yaptı oyunlar..." Yani sizden zaten bir Metin gitti onuda acıklı senaryolarla ikidebir öne sürmek bence çok yanlış Kemal Abinin yüzüne gülüp gittiği zaman iyiki gitti diyende sizsiniz siz sinsisiniz !
(Not : Bu Yorum 11 Ağustos 2010 02:07'de Güncellenmiştir.Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapılamaz)

7 yorum:

  1. merve iyi yapti gecen haftaki yasadigi duygulari onlara yasatti niye ihsan bukadar deliye dondu anlamadim ayni seyi sen gecen hafta merve ye yaptirdin:)bu arada aramizda kalsin arkadaslar ben MERVE ye asik oldum:)

    YanıtlaSil
  2. Aynen ya ! Mervenin kardeşiydi hala gözümün önünden Sedayla Mervenin ayrılış anı gitmez ihsanın ağzına bir metindir dolanmış susmuyor ne yani merve ne yapsın hakan gitti gizem gitti sedayla düelloya çıktı !

    YanıtlaSil
  3. birde su ertan a uyuz oluyorum ben hayatimda boyle milleti birbirine dusunup kendi iyi gibi gosteren milletin kuyusunu kazan yalaka bir adam gormedim.tam bir cakal.

    YanıtlaSil
  4. BNCEDE qerçekten çok çakal bir adam orda başak konuşurken yandık dediqi zaman merve ona yanmadık bak şimdi göstereceğim dediğinde oh çekip rahatladı şimdi ihsan korkusu yüzünden hepsi merveye cepe aldı merve ediyorudokunulmazlık oyununu kazanamazsa ihsan veya aydınla düelloya çıkar umarımmm merve kim olursa olsun yenmelii ona qüveriyoruz yolun açık olsun bol şans :)) ihsandanda nefret ediyorumm !!!! bnce onlar başakla çıkıoda çaktırmıyo xD

    YanıtlaSil
  5. Ihsan kendini iyi gösteriyor ama hicde öyle degil. Kendileri o bicim Kulis yapti...arka arka milleti yolladilar. Sindik merve bi taktik yapti ve bunu mecbur yapmasi lazimdi. Cünkü söyleseydi kimi yazacagini o "Cakallar" taktik degistirirlerdi.

    Basak hamfendi kendisi secildiginde ben hata yaptim dedi, Merve Ihsani sectiginde, iyiki o gruptaydim diyor, ne alaka ya!Böyle iki yüzlülükmü olur!

    Merve kazanir insallah, cünkü öbürleri hic ama hic hakketmediler!!!Ihsan hele hic taktik yapti en büyük rakip icin kulis üste kulis yapti. Bagzilarida ona iyi diyor ya!

    YanıtlaSil
  6. Merve dışında adada kim varsa hepsinden uyuz oluyorum ! Aydın en büyük oyunu yaptı Ihsan en büyük oyunu yaptı ama saf masum ayaklarına yatıyorlar mervenin kazanması dileği ile

    YanıtlaSil
  7. bende başlarda bu ihsanı delikanlı sanmıştım. yürü merve valla helal sana.

    YanıtlaSil