30 Mayıs 2010 Pazar

Bülent Özveren'den Ermenistan'a >>> Kayısı Çekirdeğini Kendi Toprağınıza Gömün

MedyaYorumcusu ©2010Dün yayınlanan Eurovision Şarkı Yarışmasının finalini yine Bülent Özveren o güzel uslubu ile bizlere sundu. Yarışmanın oylama kısmının en sonunda oylarını Ermenistan açıklarken Ermeni sunucunun elinde 2 tane kayısı vardı.Finalde söyledikleri "Kayısı Çekirdeği" adlı parçaya atfen herhalde getirmişti.Şarkıda anavatana özlem duygusu işlenmişti ve anavatandaki kayısı ağaçları Bülent Özveren kayısıları Ermeni sunucunun elinde görünce hemen dedi ki "O  kayısıları gidin kendi toprağınıza gömün başkalarının toprağa göz dikmeyin " demesi cidden çok hoşuma gitti.Tam bir kapak yaptı diyebiliriz...

3 yorum:

  1. kesinlikle kapak olmuş..;)

    YanıtlaSil
  2. Helal olsun yılların deneyimi nede olsa

    YanıtlaSil
  3. Cok hakli.. Biraz önce bakdimda söyle sayfalara, Bülent bey icin haksiz ve terbiyesizce "facebook" adli arkadas-sitesinde bir sayfa acilmis.. Ne kadarda aci!
    Ben kendisini cok seviyorum-konusmasini-yorumlarini-sunuculugunu... ve genis yönlü olan kültürünü-bilgisini. Ancak kendisini bilmez bir kac kisinin yapdigi isler gercekdende insanin moralini bozabiliyor..Ve birde o sayfalarda "ERMENI HAKLARI"ni savunma sayfasina cevirmisler..Komik. Dün yine cok güzel bir sunumu ve uslubu vardi. Cok begendim, ancak fazla konusmadi, yaninda baska bir genc vardi sanirim cünkü. Herneyse yinede söylüyorum, Bülent beysiz Eurovisionun tadi cikmaz! Kendimi bildim bileli, onun o güzel sesiyle ve sunumuyla izliyorum Eurovisionu ve cok memnunum..Allah ona uzun ömerler versin.
    Saygilarla.
    Zelal.

    YanıtlaSil